Пловдивчанин засне жена шофьор, шофираща в насрещната лента по улица

...
Пловдивчанин засне жена шофьор, шофираща в насрещната лента по улица
Коментари Харесай

Ако не знаете: Дамите с луксозно возило в насрещното са с предимство!

Пловдивчанин снима жена водач, шофираща в насрещната лента по улица " Густав Вайганд " в града под тепетата. По-големият проблем обаче бил наглото държание, което тя си е разрешила макар пътното си нарушаване, заяви локалното издание Plovdiv24, базирайки се на гражданския сигнал. С маниери, присъщи на същинска дама, тя повторила няколко пъти на лидера на пресрещналата я кола по какъв начин той трябвало въобще да не навлиза в сектора, а да я пусне като, цитираме, " джентълмен ".

Участникът в обстановката написа следното:

" Улицата е еднопосочна, а карето в региона е добре направено и пресечките са близо една до друга и елементарно може да стигне човек където желае, без да нарушава законите. Случва се обаче хора, незачитащи разпоредбите, да влизат против придвижването, тъй че това не е нещо ново. Вчера, влизайки по " Густав Вайганд " от кръстовището с ул. " Цар Иван Александър ", видях джип, който беше в насрещното, само че допуснах, че ще влезе в някой от гаражите, както неведнъж се е случвало.

Приближавайки до лъскавия автомобил обаче, той потегли против мен. Вече бях надалеч от кръстовището и взех решение, че който и да е зад кормилото на джипа, ще би трябвало той или тя да ми направи път, тъй като аз съм в вярната посока. Едва по-късно разбрах, че зад кормилото на първокласния автомобил стои жена. На късото видео можете да видите по какъв начин шофьорката с лека маневра ми " направи път " и може би очакваше да си сгъна колата на 2 или 3 и да мина през пролуката, необятна към метър.

Отне ѝ известно време да разбере, че няма да стане и мина още обратно, качвайки се на отсрещния тротоар. Изненада пристигна, когато, минавайки около нея, видях, че ме подрежда недоволно. На въпроса ми дали знае, че има закони и дали знае какво значи еднопосочна улица, наглостта на дамата мина всевъзможни граници, заявявайки ми, че аз не съм бил никакъв джентълмен, защото трябвало още отдалече, като съм я видял, да не съм влизал въобще по улицата, а да я изчакам, т.е. още от кръстовището с ул. " Цар Иван Александър ".

Тази имитация бе повторена от нея неколкократно. Отказах се от всевъзможни въпроси и опити за диалог, тъй като зад мен към този момент имаше различен автомобил. В огледалото обаче видях, че тя несъмнено най-нагло се върна назад на платното и продължи да кара против посоката на придвижване. Ако някой орган желае да се сезира и да наложи новата санкция за придвижване в насрещното, датата на нарушаването е 16.05.2018, часът 17:40, мястото - ул. " Густав Вайганд ", а рег. номер е PB 9966 CM ".

Видеото вижте ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР