Пловдивчанин заплаши с побой и саморазправа екип на ОП Паркиране

...
Пловдивчанин заплаши с побой и саморазправа екип на ОП Паркиране
Коментари Харесай

Пловдивчанин ругае и заплашва служители на Синя зона след поставена скоба ВИДЕО

Пловдивчанин заплаши с побой и разпра екип на Оперативна програма " Паркиране и репатриране ". Екшънът се разиграл през вчерашния ден, на ул. " 4-ти януари " в центъра на Пловдив, до баня " Старинна ". Мъжът бил паркирал автомобила си на Синя зона и пуснал SMS. Десет минути, откакто платеният престой изминал, в региона минал екип на общинското дружество и поставил скоба на колата. Малко по-късно пловдивчанинът разкрил " задържания " си автомобил и изпаднал в гняв. 
Прочетете още


Обадил се на дежурния телефон и когато чиновниците на " Паркиране и репатриране " пристигнали, той почнал да крещи и да ги заплашва. " Сваляй скобата! Какво ми се вършиме на отворени! Ще давам аз по 200 лв. на месец за смс- и, а вие ще ми слагате скоби. Как няма кой да ви изтрепе! Помияри! " крещи мъжът, който се показва като Стефан Харизанов. След това им разпорежда да му почистят бележката от предното стъкло и хвърля на земята парите за санкцията. Той твърди, че не е получил напомнящ смс и по тази причина не е платил втори час престой. 

Директорът на общинското дружество Нъшан Деркалестаниан разяснява за TrafficNews , че е получил тъжба от Харизанов и е разпоредил вътрешна инспекция. " Скобата е сложена безусловно законно, откакто са били изтекли 10 минути от края на заплатения престой. СМС-ите, които изпращаме са непринуден акт, а всеки жител има ангажимент да следи по кое време му изтича зоната. В случая нашата система регистрира изпратен сигнален смс за изтичащо време. Така, че няма никакво съображение жителят да се отнася с такава експанзия към екипа ни " съобщи началникът. 

Видеото демонстрира, че макар проявената експанзия, чиновниците на предприятието са запазили хладнокръвие и влезнали в тона на Харизанов. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР