Пловдивчанин забрави колата си в Капана на забранено за това

...
Пловдивчанин забрави колата си в Капана на забранено за това
Коментари Харесай

Три фиша за пет дни! Пловдивчанин забрави колата си в Капана

Пловдивчанин не помни колата си в Капана на неразрешено за това място. Тази хипотетична версия ни хрумва при типа на лек автомобил „ Мазда ”, облепен с три фиша за погрешно паркиране. Колата е оставена на улица „ Златарска ” №6, навръх пъпа на Пловдив. Отстрани Халите, а начело Главната улица – толкоз централно паркомясто мъчно може да бъде открито свободно, даже и в работни дни.
Прочетете още
А в тази ситуация то е и неразрешено, защото се намира в обсега на знак „ В27 ”, който изцяло изключва прекъсването и престоя. Залепените на стъклото фишове са за дати 16, 17 и 20 ноември. От тук си вършим и извода, че автомобилът въобще не е бил локален в границите на пет дни, другият вид е водачът да е спирал три пъти поред на едно и също място, което към този момент знае, че е неразрешено и да си пази фишовете на стъклото, което е малко евентуално. В първия случай можем да кажем, че е икономисал от Синя зона или заплатен паркинг в центъра на града, защото вместо да заплаща по 2 лв. всеки час, той ще заплати единствено 60 лв..  

Платеното паркиране под тепетата е по два лв. на час, като обгръща интервала от 8.30 до 18.30, това прави общо 10 часа или 20 лв., математиката демонстрира, че макар санкциите, водачът до момента е на плюс.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР