Пловдивчанин "удари" едно рамо в борбата на градските власти с

...
Пловдивчанин "удари" едно рамо в борбата на градските власти с
Коментари Харесай

Пловдивчанин предложи помощ и камери в борбата с вандалите

Пловдивчанин "удари " едно рамо в битката на градските управляващи с ширещия се вандализъм и неуважение реда, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .
Случаят е от регион "Южен " и е по отношение на похищенията на чисто новата детска площадка край някогашния "Камел ". Обектът стана мишена на вандали още преди да бъде публично открит, набезите продължиха и по-късно. 
"Разговаряхме със притежател на денонощен магазин, който се съгласи да надгради личната си система за наблюдаване и инсталира две камери на фасадата на кооперацията наоколо до площадката. Камерите се следят от неговите служители и сега, когато свидят нещо смущаващо, могат да звънят в районното ръководство ", описа кметът на "Южен " Борислав Инчев. 
Той показа за читателите ни също, че чиновниците на реда от региона са били инструктирани да поставят спомагателни старания, обходи и особено внимание, изключително що се отнася до невралгичните места в "Южен ". 
"Ние пък продължение с напъните си за създаване на мрежа от видеонаблюдения в огромните паркове и детски площадки - в парк "Белите брези ", парк "Райчо Кирков ", на детската площадка на на бул. 'Стефан Стамболов ", както и в квартал "Коматево ". " Подумитему средствата ще се изискат от бюджета на града за 2018 година.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР