Пловдивчанин спипа в крачка свой съгражданин, извършил грозна проява. Мъж

...
Пловдивчанин спипа в крачка свой съгражданин, извършил грозна проява. Мъж
Коментари Харесай

Пловдивчанин изсипа камион със смет на оживен булевард

Пловдивчанин спипа в крачка собствен съгражданин, направил грозна демонстрация. Мъж с товарен автомобил, който изхвърля цяла каросерия със боклук край бул. в града, попадна на видео.
Прочетете още
Наглата демонстрация е осъществена измежду бял ден на бул. " Александър Стамболийски " 81. 

На фрагментите се вижда по какъв начин индивидът стопира камиончето до казана, подвига платформата, откъдето се изсипва огромна голичество отпадък. И преди този момент около казана има купчина разпилени отпадъци, а сниманата демонстрация дава тенденция за евентуалната причина по какъв начин се е озовала там.

Още повече, че мъжът, дал публичност на случая, описа пред , че на това място същият човек редовно замърсява.

На фрагментите не се вижда номерът на въпросното транспортно средство. Няма данни по случая да е подаден сигнал до органите на реда.

Припомняме, че единствено преди ден кметът Костадин Димитров изиска оставките на шефа на Оперативна програма „ Чистота ” Димитър Георгиев и неговия заместител Николай Георгиев. Причината е неналичието на усъвършенстване в почистването на града, преливащите контейнери и купчините с отпадъци към тях.

За страдание някои пловдивчани също дават своя принос, създавайки спомагателни проблеми с почистването, с цел да запазят персоналния си комфорт.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР