Пловдивчанин сигнализира за изключително нагло отношение на пътя и безумни

...
Пловдивчанин сигнализира за изключително нагло отношение на пътя и безумни
Коментари Харесай

Нагъл шофьор с безумни маневри в Пловдив - шари из лентите, засича и минава на червено

Пловдивчанин алармира за извънредно безочливо отношение на пътя и безумни маневри от страна на различен водач. От изпратения видео клип ясно се вижда, по какъв начин лидерът на бялото ауди неведнъж засича другия автомобил, а по-късно минава на червен светофар. „ Правосъдието” на пътя се е разиграло нощес на мокрия бул. „ Шести септември”, а съгласно думите на нашия четец, водачът на джипа не е предизвикан по никакъв метод.



Ето и целия роман:

„ На светофара преди площад „ Съединение” караше в лявата лента - компактно до мен. След светофара ме затисна два пъти до тротоара, неизвестно за какво. След това на другия светофар с бул. „ Цар Борис 3-ти” се подреди в междинна лента пред мен и при червен светофар включи задна. Даваше обратно компактно до моя автомобил. Това беше и повода да стартира да фотографирам. Хвърли ми някаква течност през прозореца и по-късно, както се вижда, мина на червен светофар”.

Пловдивчанинът се закани, че ще подаде сигнал в КАТ и ще изпрати клипа на контролните органи с вярата водачът да бъде глобен, най-малко поради прекосяването си на червен светофар.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР