Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му

...
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му
Коментари Харесай

Читател: Скочих в локва, заради неправилно паркирани коли

Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „ Марица “, че му се е наложило да скочи в локва, поради погрешно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък следобяд на улица „ Йоаким Груев “. По думите на мъжа, колите в паркинга от лявата страна били спрели по този начин, че нямало задоволително тротоарно място. Човекът излязъл на пътното платно, само че в същото време от отсрещния паркинг излизала кола с маневра обратно. Шофьорът не забелязал пешеходецът и по този начин се наложило читателят ни да скочи в образувалите се локви.

„ Зад мен имаше майка с малко дете, която направи същия избор, с цел да не бъде блъсната “, изясни още мъжът. Той се оплакал в Областната дирекция на полицията, която е на няколко метра по ул. „ Йоаким Груев “. Докато водел диалог с служител на реда, в постройката влязал шефът на структурата Атанас Илков. Той разговарял с жителя и заречен реакция от органите на реда. Потърпевшият изясни, че дълго време е чакал, само че не видял някои да ревизира погрешно паркиралите коли.

В четвъртък нямахме задоволително запаси да реагираме на сигнала, защото бяхме ангажирани с бедственото състояние в Карлово. В петък сигналът ще бъде тестван и в случай че са нужни законови ограничения, те сигурно ще бъдат взети. Говорих с индивида и съм се заел. Паркингът е общински с платени абонаменти. Това изясни за „ Марица “ шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Атанас Илков.
тагове локва погрешно паркирани коли пловдивчанин  Читател: Скочих в локва, поради погрешно паркирани коли
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР