Пловдивчанин се качи с колата си на Младежки хълм. Колата

...
Пловдивчанин се качи с колата си на Младежки хълм. Колата
Коментари Харесай

Въпреки забраната: Пловдивчанин се качи с колата си на Младежки хълм

Пловдивчанин се качи с колата си на Младежки рид. Колата с марка „ Тойота “ е видяна от жители нощес, написа.  Водачът е решил да наруши разпоредбите за посещаване на парка евентуално, с цел да се любува на разкриващата се панорама. Още през 2017 година на входа откъм бул. „ Копривщица “ беше сложена преграда, която да ограничи прекосяването на транспортни средства.
Прочетете още
„ Целта е да спрем нарушителите, които влизат с колите си в неразрешената за коли зона и слагат под риск сигурността на посетителите на парка “, сподели тогава заместник-кметът по превоз на Община Пловдив инж. Златин Велев.

Според него с новата преграда ще се обезпечи успокоение на хората, които посещават Младежкия рид за отдих или развлечение. Безопасността е от огромно значение, защото паркът се посещава от доста родители с дребни деца.

„ Ето по какъв начин не се качва тепе!, “ разяснява жена в обществената мрежа.

Тя добави, че е подаден сигнал, само че нарушителят си тръгнал преди да пристигна патрул.

Някои се пошегуваха, че евентуално е желал да мине косо, откакто Бетонния мост е затворен за придвижване. Други изпитаха носталгия по времето, когато възбраната за коли не беше в действие.

„ Емии, като събориха " Бетонния " може и да е за ПО-НАПРАВО за Кичука през Тепето! “

„ То пловдивчани избягаха в чужбина брат, единствено селяндури по града. “

„ И какъв е казуса, преди като беше отворено за коли, да не беше неприятно? “

„ Колко сте тъжни всичките, какво толкоз сипвате на притежателя на колата, пречи ли ви на нещо? Преди години когато нямаше преграда в късните часове постоянно се качвах/МЕ и никой тогава и една остра дума не споделяше. Разбирам да пречат колите които се качват нагоре денем, само че вечерта какъв ви е казусът? 20 Негативни коментара огромни виртуални моралисти сте всичките, а си хвърляте шиб@ните фасове по тепетата и по улиците на града. “

„ Проблемът е чисто механически. Пътят на тепето не е приспособен за този трафик. Има сривания и други затруднения. Това е главната причина за по този начин наложеното ограничаване. “



Снимка: Кристина Георгиева
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР