Пловдивчанин прекара една нощ в ареста и бе глобен по

...
Пловдивчанин прекара една нощ в ареста и бе глобен по
Коментари Харесай

Хулиган вилня пред известна верига ресторанти в Тракия

Пловдивчанин прекара една нощ в ареста и бе санкциониран по указа за битка с дребното безчинство след скандал пред прочут ресторант в Тракия.
Прочетете още
Екшънът се разиграл преди седмица на паркинга на ритейл парк. Пловдивчанинът се изнервил поради паркомясто пред известна верига заведения за хранене. Той се качил на автомобила си и с потеглил внезапно. Двама служители на реда обаче го забелязали, незабавно го спрели, поискали му документите и го помолили да слезе от колата.

Вече обиден от миналата обстановка, мъжът почнал да буйства. Говорил на висок звук и даже си разрешил да ругае:

„ Вие сте простаци, какви сте, с цел да ме проверявате всеки ден, ще видите какво ще ви се случи, ще бъдете уволнени! “, крещял пловдивчанинът на униформените. Естествено, последвал арест.

Така мъжът прекарал нощта зад решетките. В Пето районно той е бил глобен по указа за битка за дребно безчинство, а по-късно се изправил пред Районен съд за установяване размера на наказването.

Пред магистратите пловдивчанинът изразил страдание за казаните думи, извинил се и на униформените. В последна сметка Районен съд взема решението да го глоби финансово, налагайки му 200 лв. санкция.

„ Този размер на административното наказване съгласно съда в оптималната степен ще спомогне за превъзпитанието на нарушителя, като в това време се съблюдава и правилото за пропорция сред публичната заплаха на действието и тежестта на употребяваната принуда ”, се споделя в решението на Районен съд.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР