Пловдивчанин потърси нашата редакция, за да се обърне с конкретен

...
Пловдивчанин потърси нашата редакция, за да се обърне с конкретен
Коментари Харесай

Пловдивчанин към кмета на Централен: Трябва някой да пострада, за да се направи нещо ли?

Пловдивчанин потърси нашата редакция, с цел да се обърне с съответен въпрос към кмета на " Централен " Георги Стаменов.

Въпросът е:

Трябва някой да пострада, с цел да направи нещо ли?!

Става въпрос за блок на ул. " Тракийски левент " 20-26.

Зимата се стовари клон с обиколка около 55-60см. Преди около 2 месеца изсъхнал клон падна и удари колата ми. За благополучие потърпевши хора няма,а единствено материални вреди! Колата е с " Каско " и те бяха възстановени от застрахователя! Според домоуправителя, той персонално е пуснал молба/искане, или както там в общината го назовават за окастряне и унищожаване на сухи клони! И по този начин до през днешния ден 16.08.2022г. развръзка няма!

Днес 16.08.2022г., два месеца откакто клон се стовари върху колата ми, пред очите ми се стовари клон на инвалидното място на паркинга! За справка- на една от фотосите се пробвам да го обгърна с педята си,а тя е с размер 22см.!

Дърветата са по високи от блока(4 етажен)! Пълни са със сухи клони!

Нека накараме кмета да се замисли-Ако той паркира или се разхожда пред този блок и му се стовари един клон на главата, дали ще лентяйства и нищо няма да се случва?!

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .

 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР