Пловдивчанин отиде на почивка в Гърция и... пострада лошо. Удря

...
Пловдивчанин отиде на почивка в Гърция и... пострада лошо. Удря
Коментари Харесай

Невероятно, но факт: Българин си разби главата на Тасос и ето какво му се случи в болница в Кавала СНИМКИ

Пловдивчанин отиде на отмора в Гърция и... пострада неприятно. Удря главата си в подводна канара, постанова се да влезе в болница. Звучи много неприятно, напряко страшничко. Но това, което споделя мъжът, няма нищо общо с първичната страст. Защо ли?

Ето и неговият роман без редакторска интервенция:

Денят е 28.8.2020г, мястото на фамилната отмора о. Тасос. В края на деня децата пожелаха да ги заведем на плаж Тарсанас, където има пристан от който се скача в морето. И по този начин, децата се радват, скачат във водата и детския шум разтапя сърцето! Детското и в мен се обади и взех решение да им покажа по какъв начин се прави!

Еее да, но разликата растежа и килограмите...

И по този начин, БЕЛЯ! Премерих твърдостта на главата ми с вековна подводна канара! Веднага се запътихме към медицинския център в Потос!Прегледаха ме, зашиха ме (3 шева си отнесох), само че на ренгена доктора се усъмни във вратен прешлен! Веднага направление към болничното заведение в гр. Кавала! Обадиха се на ферибота и той не потегли до нашето качване!

Приемът в незабавното на болничното заведение в Кавала бе нещото, което ме впечатли МНОГО! Четири незабавни кабинета с цялостен състав от личен състав! От влизането ми, не ми бе разрешено да вървя самичък, а санитар ме предвижване с количка! Последваха - кардиограма, кръв, рентген, промивки и т.н! Две сестри работиха по едно и също време! Дойде хирург, погледна фотографията от ренгена и назначи незабавно ТОМОГРАФИЯ тъй като има неизясненост на плаката!

Изследванията минаха и аз бях приет в болница в неврология за 24 ч наблюдаване! Бях квалифициран за възможна интервенция, в случай че започнех да изгубвам сензитивност на крака. През 2 часа в стаята идваше сестра или лекар, който ревизираше положението ми - крайници, ръце.

На сутринта повикаха невролог, който 40 мин ми прави обзор с чукче, игла и едни пластмасови джаджи по гръбнака. Заключи, че съм добре и съм “преминал трапа”, само че би трябвало да се вардя някой ден!

Пуснаха ме да си вървя по моя молба няколко часа по-рано! Лекуващият ми лекар ме изпрати с пожелания до рецепцията!! Повечето са ученици на нашите медицински университети и приказват малко български. Чистотата в болничното заведение, личен състав от 14-16 индивида на 8 заболели в отделението, отношението..... НЯМАМ ДУМИ!!! Застраховката, която бях направил на цялото семейство, влезе в приложимост.

От Австрия пуснаха имейл на болничното заведение с гаранция за заплащане НА ВСИЧКИ РАЗХОДИ по престоя, проучвания и консумативи. Свързаха се и с мен, с предложение за помощник, транспорт и т.н! На сутринта още веднъж позвъняване с въпрос - “имате ли потребност от нещо”!!!

Дано и ние някой ден, получим всичко това, което заслужаваме! Болница с заплатен паркинг НЯМА! Не ми желаеха и стотинка!
Нямаше го - заплати си ти, а след това те ще ти ги върнат!!!



Коментарите не закъсняха...


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР