Пловдивчанин остана „приятно” изненадан, след като отгриза парче салам. Оказа

...
Пловдивчанин остана „приятно” изненадан, след като отгриза парче салам. Оказа
Коментари Харесай

Пловдивчанин си купи салам, но когато отряза парче от него и го захапа...

Пловдивчанин остана „ приятно” сюрпризиран, откакто отгриза парче колбас. Оказа се, че в салама има… косъм. Черен и корав, което още повече провокирало омерзение у мъжа. Това алармира самият той, представен от TrafficNews.bg.

Саламът „ Камчия”, създаден от месокомбинат „ Деликатес Житница”, е закупен от магазин до военните поделения. Веднага откакто се прибрал от пазар, младият пловдивчанин нарязал мезето, само че като отхапал, се натъкнал на нежелания „ бонус”.

Той не купува постоянно салами, защото рядко се прибира в България. „ Това е всякога, като си дойда! Без значение от магазините - все косми, изминал период на валидност, плесен и прочие. Само у нас може да се случи”, разяснява читателят ни.

От компанията производител оставата учудени, защото за първи път се случвало да получат сходни сигнали от медии.

Ето какво отговори Десислава Теневана, маркетинг мениджърът в Деликатес Житница, след сигнала:

„ Искам да кажа, че това от кое място е закупен саламът, няма отношение към качеството му - ние, от Деликатес Житница, не вършим разлика сред огромен и дребен търговец - ето за какво и качеството му е едно и също и не е обвързано с това на кого се продава. Със същия триумф клиентът би могъл да си е закупил салама и от фирмения ни магазин, на площадката, в индустриалното ни дружество.

Бих желала да отбележа по отношение на качеството на продуктите ни и хигиената на производството им, че при нас се съблюдават наложителни и непрекъснати хигиенични правила - работни дрехи, включващи шапки, маски, престилки, гумени ботуши, дезинфектант на повърхности по ХАСЪП и ISO, регулаторни и хигиенични правила, които се ревизират ежедневно от 3 самостоятелни лаборатории, които правят оценка по разнообразни критерии хигиената, както и стерилните индустриални повърхности и пространства.

От " входа " на всеки един енгредиент и/или съставна част, през целия цикъл на произвеждане, до самия му " излаз " на подготвен и опакован артикул за българския пазар, в Деликатес Житница се съблюдават правила и разпореждания по отношение на качеството на софтуерния развой.

На дневна база, особено от колбас Камчия, се създават и опаковат към 1,5 тона - количество, което, съгласете се, е голямо. По създание ние не твърдим, че показаните фотоси не изобразяват салам, върху който в действителност виждаме нещо наподобяващо косъм или конец, само че не можем да ви уверим, че се е получило по време на индустриалния развой в Деликатес Житница.

Всяка една инспекция, осъществена на място, би удостоверила моите думи и аз, както и целият екип, сме подготвени да застанем зад изказванията си.

Разбирате, че Деликатес Житница от всичко най-вече държи на качеството на продуктите си и хигиеничните правила при тяхното произвеждане - поради което работим с най-голям клас и спецификации. Съгласни сме, че е допустимо да се получи еднократна междина в този развой и вашият сигнал да е плод точно на подобен случай. Ако е по този начин, ние се извиняваме откровено и персонално на вашия четец, че точно с наш артикул се е случило недоразумението и неприятният резултат.

Не можем да го компенсираме, само че можем да се стараем непрестанно да покачваме от ден на ден и повече условията си по отношение на качеството и несравнимия усет на продуктите с марка Деликатес Житница”.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР