Пловдивчанин осъди Общината за над 30 хиляди лева, след като

...
Пловдивчанин осъди Общината за над 30 хиляди лева, след като
Коментари Харесай

Мъж осъди Община Пловдив за над 30 хил. лв., след като дърво се стовари върху него и едва не го уби

Пловдивчанин осъди Общината за над 30 хиляди лв., откакто дърво се стовари върху него и едвам не го умъртви, предава

Скандалният случай е от преди година. Тогава брачната половинка на пострадалия се оплака, че в болничното заведение са поискали да заплати консумативите за интервенцията . Нещо, което се оказа безусловно законно и това предизвика тематиката би трябвало ли да се заплащат консумативите за ортопедичните интервенции. 

Инцидентът се е случил през март предходната година по време на разразила се стихия в квартал „ Захарна фабрика ” . Голямо дърво се стоварва върху мъжа, до момента в който той е вървял по тротоара близо да дома си.

Велко Генчев описа, че всичко се е случило доста бързо. Съпругата му Марияна Генчева прецизира, че са осъдили общината за обезщетение. Тя прибавя, че мъжът и не може да се движи без патерици. Генчева сподели още, че за унищожаване на рисковото дърво са подавани сигнали, само че никой не се е отзовал.

„ Присъденото обезщетение е 30 000 лв.. Решението към момента не е дефинитивно, разбрах, че Общината ще апелира ” , добави Марияна Генчева. По думите ѝ фамилията мъчно е намерило средства за интервенции на краката на мъжа, след случая.

Велко Генчев споделя, че не престават да не се взимат ограничения за рисковите дървета. От община Пловдив уточнят, че решението на съда не е дефинитивно и ще се възползват от правото си да апелират пред Апелативен съд-Пловдив.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР