Пловдивчанин обвини в неправомерна санкция ОП Паркиране и репатриране“. Служители

...
Пловдивчанин обвини в неправомерна санкция ОП Паркиране и репатриране“. Служители
Коментари Харесай

Пловдивчанин с платен пропуск се сдоби със скоба, “Паркиране и репатриране“: Санкцията е правомерна

Пловдивчанин упрекна в непозволена глоба Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “. Служители на общинското дружество са сложили скоба на автомобила му, макар че има абонамент за преференциално паркиране, твърди пред TrafficNews мъжът, чиято идентичност ще запазим.
Прочетете още
Жилището на пловдивчанина се пада на адрес бул. „ Руски “ 27, което попада в обсега на Синя зона-Пловдив. За да може да паркира в региона на блока си, той употребява опцията за годишен заплатен пропуск за паркиране по адресна регистрация. Същият му дава право да паркира в обсега на зоната на булеварда и важи до януари 2024г..



Тази заран се случил казус – автомобилът му бил блокиран със скоба . Потърсил отговорност от общинските чиновници на терен, които му обяснили, че е паркирал непозволено и едвам след заплащане на санкция, скобата ще бъде отстранена.

Медията ни се свърза с Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “, откъдето обясниха, че ограничителят е подложен правилно .  Автомобилът е била паркиран на ул. „ Елиезер Калев “, където се намират входовете на жилищния блок, в който живее пловдивчанина. Независимо от това паркирането е осъществено в нарушаване, защото абонаментът обгръща само паркоместата на бул. „ Руски “, изясни началникът на предприятието Ненко Калакунов. Те са органически брой и постоянно в края на деня са заети, само че това не анулира разпоредбите на Община Пловдив, с които пловдивчанинът се е съгласил, плащайки пропуск. 

Гражданинът разясни, че постоянно стопира на задната улица, само че това е първият път, в който била глобен. От Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “ пък го посъветваха да се запознае в детайли с условията за преференциално паркиране, с цел да не се стига още веднъж до сходни наказания.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР