Пловдивчанин не може да бракува автомобил в КАТ трета година,

...
Пловдивчанин не може да бракува автомобил в КАТ трета година,
Коментари Харесай

Пловдивчанин вече трета година се мъчи да бракува колата си, но...

Пловдивчанин не може да бракува автомобил в КАТ трета година, защото не разполага с регистрационните номера, написа в. "Марица ". Те се връщат наложително, с цел да се приключи регистрацията на колата, респективно заплащането на налог. Проблемът е, че пострадалият Николай Атанасов е продал колата си, само че тя към момента се води на негово име, защото не е трансферирана нотариално на друго лице. Поради тази причина той освен че е заставен да заплаща годишен налог, само че ще бъде измамен под отговорност при вероятно ПТП.

Другият проблем е, че не знае кой разполага с колата, защото след продажбата през 2016 година тя е трансферирана през още няколко ръце. Имах неблагоразумието ​да продам лекия си автомобил на комшия, който заминаваше на гурбет в Германия. Той ме помоли да не го прехвърляме на негово име, а на братовчед му, който ще го употребява. Съгласих се, само че резервирах огромния ваучър.

Въпросният братовчед го трансферирал към различен, който сякаш щял да кара колата, и оттова стартира огромното търсене по телефона на цялата рода. Всички живеят в село Семчиново, община Септември. Те си прехвърляха топката, че колата не била при единия, а при другия, а аз не преставам да съм ​собственик на нещо, което не владея от дълго време. Трета година освен че заплащам налог на колата, която на процедура не карам, само че в случай че стане пакост на пътя с нея, мен ще изкарат отговорен, ядосва се Николай Атанасов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР