Пловдивчанин научи по странен начин, че данните му от НАП

...
Пловдивчанин научи по странен начин, че данните му от НАП
Коментари Харесай

Неочаквано съобщение от НАП стресна пловдивчанин

Пловдивчанин научи по чудноват метод, че данните му от Национална агенция за приходите са изтекли в нета, оповестява " Марица ".

„ В петък вечерта, малко преди среднощ, у дома си бяхме легнали, когато телефонът ми алармира за получен SMS “, описа пред репортера ни Йордан Енчев. Той погледнал на екрана и видял, че има известие от Националната организация за приходите.

50-годишният мъж отворил есемеса и изтръпнал – от Национална агенция за приходите го известявали, че в нета има изтекли непозволено негови персонални данни. Бил посочен и номерът на подадената поръчка с искане на тази информация.

„ Знам, че има опция да пуснеш поръчка и да провериш по електронен път дали си обиден от хакерската офанзива в Национална агенция за приходите, или не. Проблемът е, че аз въобще не съм пускал сходно искане “, изясни пловдивчанинът.

Говорителят на Национална агенция за приходите Росен Бъчваров разяснява за „ Марица “ куриозната обстановка. Според него някой е решил да ревизира себе си за теч на данни от масивите на приходната организация, само че простъпка е въвел телефонния номер на Йордан Енчев. Така непредвиденото известие е изненадало пловдивчанина.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР