Пловдивчанин, на чиято кола е била поставена скоба от служители

...
Пловдивчанин, на чиято кола е била поставена скоба от служители
Коментари Харесай

Казус с поставена скоба на кола в Пловдив стигна до съда

Пловдивчанин, на чиято кола е била сложена скоба от чиновници на Оперативна програма " Паркиране и репатриране ", съди " скобарите ". А повода е, че не са посочени трите имена на служителя, извършващ насилственото блокиране на автомобила, като не е ясно и кой тъкмо от посочените две лица е направил насилствената мярка. Това излиза наяве от решение на Административен съд Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Освен това не ставало ясно от констативния протокол кой е " скобарят ", т.е. лицето, сложило скобата и има ли пълномощия за това. Не било ясно и мястото на паркиране на автомобила, а от показаните фотоси не можело да се откри тъкмо мястото на паркиране.

Пловдивчанинът желае анулация на оспорения констативен протокол с изказвания за незаконосъобразността му, съставянето му в нарушаване на материалния и процесуалния закон и при противоречие с задачата на закона. Претендира анулация на оспорения констативен протокол, както и да му бъдат възобновени пратените 30 лева

Съдът обаче отхвърля настояването на ищеца. Решението предстои на обжалване с касационна тъжба пред Върховният административен съд в  четиринадесетдневен период от съобщаването на страните за неговото правене.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР