Пловдивчанин изрази възмущението си от коледната украса в града. Причината

...
Пловдивчанин изрази възмущението си от коледната украса в града. Причината
Коментари Харесай

Пловдивчанин възмутен: Украсата за Коледа светна в цветовете на руско-фашисткия флаг

Пловдивчанин изрази възмущението си от коледната декорация в града. Причината са цветовете на Русия, които се появиха край Община Пловдив. Според него даже и остаряла, времената се менят и градските управляващи би трябвало да се преценяват с новите действителности.
Прочетете още
Ето цялата позиция на пловдивчанина, без редакторска интервенция:

„ В този исторически миг за света, Европа и най-много източноевропейските страни като нашата, когато на няколко стотин километра от границите ни една 40 милионна страна е всекидневно тероризирана, милиони стоят на мрачно и студено, а други умират от ракети по техните домове, лечебни заведения и детски градини, коледната декорация на Европейската столица на културата, гр. Пловдив, светна в цветовете на русо-фашисткия байрак!

Някой би споделил, че предходни години украсата е била същата, само че времената се менят и също както преди втората международна война пречупеният кръст е бил знак на божественост и нематериалност в античните азиатски религии, а през днешния ден е отпратка към най-черното леке в историята, по този начин и в този момент тези цветове не значат нищо друго с изключение на, че нашият град, кмет, община и страна застават зад терористичните актове на един деспот, поради който страда целия свят, само че най-много Украинския народ! ”
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР