Пловдивчанин изпуши на брега на река Марица най-скъпата цигара в

...
Пловдивчанин изпуши на брега на река Марица най-скъпата цигара в
Коментари Харесай

Пловдинчанин изпуши най-скъпата цигара през живота си, отнесе 5 бона глоба

Пловдивчанин изпуши на брега на река Марица най-скъпата цигара в живота си. Тя му осигурила санкция от 5 000 лв.. Мъжът слязъл да възпламени пред входа, тъй като няма тераса, само че се преместил, с цел да няма контакт с хората в близост. Секунди по-късно бил санциониран, поради възбраната да се посещават паркове и градини. „ За да спазя един от законите, очевидно съм нарушил различен. Излизайки от входа видях, че има медицински лица и пациенти и взех решение да спазя отдалеченост “, сподели санкционираният Любомир Яньов пред Нова тв, представен от Булнюз.

След това той отишъл до парапета на реката, намираща се на метри от реката да си допуши и допие кафето. След по-малко от минута пристигнали чиновници на реда, които му написали акт с санкция от 5 000 лв.. Междувременно с 5 000 лв. е санкционирана жена, която обяснила, че е излязла да изхвърли боклука.  Яньов е безапелационен, че ще апелира санкцията и се надява тя да бъде анулирана, или най-малко понижена. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.b
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР