Пловдивчанин изпрати видео до Plovdiv24.bg. И обясни: "Здравейте, изпращам ви

...
Пловдивчанин изпрати видео до Plovdiv24.bg. И обясни: "Здравейте, изпращам ви
Коментари Харесай

Безумията на автобусите в Пловдив нямат край, на някой пука ли му за закона?

Пловдивчанин изпрати видео до Plovdiv24.bg . И изясни: "Здравейте, адресирам ви клип от 03.10.2017 в 18:37 часа. Заснето е на кръстовището на бул. "Христо Ботев " с бул. "Източен ". Автобус по линия 29 с номер РВ 2554 МВ съумя да извърши няколко следващи нарушавания. Пристроен в лява лента при алено на секцията за ляв завой, той навлиза в кръстовището и забележете - прави десен завой, като даже дясната секция е още алена при навлизането му. 
Пресича пътя на цялата колона, чакаща в дясна лента и с мръсна газ продължава в междинна лента по бул. "Източен ". За жал не чаках да направи още по-грубо нарушаване и стопирах да фотографирам, само че рейсът продължи да пристъпва закона и при червен световар за напряко извърши ляв завой към бул. "Санкт Петербург " от междинна лента, като още веднъж пресича пътя на почтително чакащите в лява лента колона коли. На фотографията се вижда обстановката!
Разбирам, че гонят график, само че това е просто безумство. Припомням, че неотдавна при сходна обстановка на десен завой рейс, навлизащ преждевременно в кръстовището, прегази стара жена в "Кючук Париж ".

За жал и този случай не е казус. Това се случва всеобщо от рейсове 29 и 99 всяка вечер. Просто този съумях да го уловя! ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР