Пловдивчанин и кучето на негов приятел едва не бяха разкъсани

...
Пловдивчанин и кучето на негов приятел едва не бяха разкъсани
Коментари Харесай

Агресивна немска овчарка напада хора и кучета край мол в Пловдив

Пловдивчанин и кучето на негов другар едвам не бяха раздрани от нападателна немска овчарка. Инцидентът е станал нощес късно вечерта, до момента в който пловдивчанинът разхождал кучето си към бул. " Свобода ", а безотговорната господарка избягала. Кучето Херо се отървало с дълбока рана на корема, а стопанинът бил в мощен потрес след случилото се. Сигнал незабавно е подаден в полицията, а сега се търси собственичката на немската овчарка.

„ Съд ще има!”, безапелационен е възмутеният собственик. Вижте какво още ни описа той: “Здравейте. Казвам се Петър Цветанов. Пиша във връзка снощния случай с моето куче, което моят съквартирант Мариан Сечков разхождаше и беше атакуван от нападателно куче, порода немска овчарка. Кучето беше водено от стара жена, която няма по какъв начин да задържи кучето при сходни случаи.

То се отдръпна от нея и се спуска на Мариан и раздира кучето ми. Без сили за избавление Мариан се предава, само че минувач с велосипед вижда какво става и се спуска на помощ. Госпожата пенсионерка, с 5-годишния си внук, хваща кучето си и си потегля, без да попита има ли потребност от доктор и какво се случва с разпокъсаното куче.

Веднага сигнализирахме на номер 112, пристигна Бърза помощ и полицейска кола, която патрулираше към бул. " Свобода "!” Цветанов се надява полицията да наложи солена санкция на собственичката.

Тази заран, до момента в който Петър Цветанов бил във ветеринарна клиника се оказало, че това не е единствения случай. Той попаднал на жена, кучето на която е нападнато от същата немска овчарка, през вчерашния ден сутринта.

На едно и също място. Агресивното куче е мъжка немска овчарка на име Роки. Живее на ул. " Данаил Николаев " до хранителен магазин. " Всички съседи се оплакват от въпросното куче. Казват за стопанина, че е умопобъркан. Неведнъж атакува други кучета пред блока " - разяснява още възмутения пловдивчанин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР