Пловдивчани ще имат уникалната възможност за среща с екипа на

...
Пловдивчани ще имат уникалната възможност за среща с екипа на
Коментари Харесай

Звездите на новата бг комедия „Голата истина за група Жигули...

Пловдивчани ще имат неповторимата опция за среща с екипа на най-новата българска комедия „ Голата истина за група Жигули “ ден след премиерата на кино лентата. Това ще стане в събота, 17 април, в клуб Fargo от 18:30 часа, сред прожекциите в арт киното на Пловдив LUCKY Дом на киното.

На срещата-разговор ще участват режисьорът Виктор Божинов, актьорите Лилия Маравиля, Мая Бежанска и Филип Аврамов /Фицата/, сценаристът Ваня Николова и продуцентът Кръстьо Ламбев.

Ударен разговор, комични обрати и мощна актьорска игра изпращат феновете в историята на някогашните музиканти, които се разделят преди повече от 30 години. Изглежда, че няма нищо, което да ги събере още веднъж, само че един прелестен ден, съвсем принудително, те са принудени да застанат още веднъж един до друг. Двигател на тежката задача е някогашният водач на групата (Михаил Билалов), който незабавно търси пари, с цел да изпрати щерка си (Климентина Фърцова) в музикална академия в Лондон. Творческите вражди и недоизказаните усеща в някогашната тайфа би трябвало да останат в предишното, единствено че с всеки минал ден задачата наподобява все по-невъзможна.

Премиерата на „ Голата истина за група Жигули “ е през днешния ден, 16 април. Пловдивчани могат да гледат кино лентата с прожекции всеки ден в LUCKY Дом на киното.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР