Пловдивчани, които живеят и работят на ул. Ген. Данаил Николаев,

...
Пловдивчани, които живеят и работят на ул. Ген. Данаил Николаев,
Коментари Харесай

Въстание срещу Синя зона: Искат ни 3600 лв. за паркомясто ...

Пловдивчани, които живеят и работят на ул. " Ген. Данаил Николаев ", се бунтуват против влизането на улицата в обсега на Синя зона, съобщи кореспондент на " Марица ". По думите им казусът с паркирането по улицата няма да се реши, когато водачи заплаща за колата си 2 лева на час.



" Синя зона не е решение на казуса. Къде е обществената политика? Искат работещите магазини да заплащат по 300 лв. месечно за паркомясто. Толкова е за юридически лица. За живущи е 60 лева годишно. Каква е тази разлика? Общината не желае да реши казуса, а просто да употребява улицата за касичка “, разяснява Георги, който е инженер и работи в проектантска къща на " Данаил Николаев ".



Собственичката на зоомагазин - Емилия, също недоумява за какво се постанова улицата да е в обсега на Синя зона, както и за какво би трябвало да се заплаща по 300 лв. на месец.

За да изразят недоволството си, се събраха 10 души. Те бяха безапелационни, че ще се борят до дъно улицата да остане свободна от Синя зона. Ще подадат тъжба и този път ще чакат отговор от Общината, защото предходното им недоволство е останало без внимание, настояват те.

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР