Пловдивчани излязоха на протест срещу тестването на децата в училище.

...
Пловдивчани излязоха на протест срещу тестването на децата в училище.
Коментари Харесай

Пловдивчани протестираха срещу тестването на децата в училищ...

Пловдивчани излязоха на митинг против тестването на децата в учебно заведение. Това се случи в деня за размисъл преди парламентарните и президентските избори. Денят не е определен инцидентно.



„ На утрешния избирателен ден през учебните заведения ще премине целият град - с цел да упражни правото си на глас. Ще го направи без потребност от зелен документ с цел да гласоподава, без потребност от никакъв тест, единствено с маска. За да влязат децата ни в учебно заведение - би трябвало тест “, разясняват родителите и приканват в деня за размисъл хората да помислят освен за изборите, само че и за бъдещето на децата си.



Според Елина Георгиева тестването би трябвало да бъде по преценка на родителите, а не наложително. „ След като е съответен теста, който е при децата за какво по-късно се постанова Pcr тест, който може да нарани лигавицата на носа на децата “, попита Мария Барутчиева. Тя добави, че когато е попитала детето си дали желае да се тества – то е дало отговор „ не “.



Родителите са безапелационни, че онлайн образованието не е удачно за децата, тъй като поради дългото стоене пред компютрите постоянно страдали от главоболие. Въпреки това те са безапелационни, че в случай че настояванията им не бъдат чути, са подготвени да бойкотират образованието и да оставят децата си вкъщи.

Част от родителите бяха довели и децата си на митинга.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР