Пловдивчани имат право да знаят всички трудности, пред които ще

...
Пловдивчани имат право да знаят всички трудности, пред които ще
Коментари Харесай

Тежки думи към кмета на Пловдив, посочиха маниакалното му желание

Пловдивчани имат право да знаят всички компликации, пред които ще бъдат изправени след реализацията на маниакалното предпочитание на за пробив при Водната палата. От КОД поредно сигнализират, че този план ще роди нови проблеми, вместо да реши съществуващите. Скандална е последната изнесена информация, че , а с цел да създадат ляв, колите ще би трябвало да обръщат на " някое последващо кръстовище ". Ето какво още питат от партията:

Кое ще е това кръстовище, господин кмете? Идващите от Панаира, които желаят да продължат по бул. " Марица-юг " в посока регион " Източен ", в допълнение ще натоварят кръстовището на Чифте баня в желанието си да извърнат. Да не стане по този начин, че там да бъде належащо построяването на кръгово придвижване в бъдеще? 

Желаещите за продължат към регион " Западен ", само че идващи от Тунела, да вземем за пример, ще бъдат принудени да вършат противоположен на колелото на Панаира и да се връщат по моста или да продължат пътя си по бул. " България ". Това неимоверно удължава пътя на колите, а оттова разхода на гориво и замърсяването на града ни. 

" Ето за какво призоваваме техническият план да бъде оповестен на уеб страницата на общината, а реализацията му в този тип да бъде подложена на обществено разискване. Гражданите би трябвало да бъдат оптимално осведомени, с цел да изразят отговорно мнение ", съобщи Пепа Деведжиева - ръководител на локалната организация на партията. 

" Предвид това, че болшинството от пловдивчани са срещу този план, значимо ще бъде, в случай че Община Пловдив даде оценените трафик данни, създаде и обществено показа за разискване план със симулация на придвижването при разнообразни условия - спокоен ден, час пик, значителни превалявания, даже излизане на Марица от коритото ", добави заместник-председателят Ивайло Спасов. 

От партията са уверени, че кметът е изцяло наясно, че напук въвлича общината във финансов капан, защото Пловдив, от една страна, ще би трябвало да възвърне сериозна сума поради намесата във към този момент ремонтирания с евросредства регион. От общината могат ли да кажат какъв брой пари ще би трябвало да връщаме поради провалите по обновената зона около реката?

Отделно неяснотата към това, по какъв начин е формираната моментната цена от 9 милиона лв. на този план, евентуално ще докара до неговото в допълнение оскъпяване. Това към този момент се случи с други обекти в Пловдив и е прекомерно евентуално да се допусна, че и този пробив ще бръкне по-дълбоко в общинския бюджет.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР