Пловдивчани газят във вода. Хората, които са били на работа

...
Пловдивчани газят във вода. Хората, които са били на работа
Коментари Харесай

Водното бедствие в Пловдив блокира хора на работа

Пловдивчани газят във вода. Хората, които са били на работа дневна промяна, се е наложило да останат на местата и през нощта поради придошлите води на улиците, на които работят, оповестява trafficnews.bg

"Колегите бяха дневна промяна, нагазих във водата, с цел да отида за кафе за тях, че на следващия ден са още веднъж от 7 на работа. Предпочетоха да са в офиса, в сравнение с да рискуват да се приберат. Вижте какво водно злополучие е на нашата улица ", споделя работеща на улица "Орловец ".

По нейните думи при всеки дъжд, секторът потъва под половин метър вода поради непочистените шахти. Като днешното наводняване обаче не помнят да се е случвало до момента.

"Всяко влизаше вътре. Партерният етаж е с две стъпала нагоре и все пак водата нахлу. Вдигнали сме техниката на високо ", споделя пострадала от същата улица.



Както към този момент ви съобщихме, довечера в постройката на полицията в Пловдив се събра ексклузивен спешен щаб под управлението на ст. комисар Ат. Илков. Поводът са наводненията в града, който е пред изключителна обстановка.

Страховит екот и ярка светлина изправиха пловдивчани на нокти (УНИКАЛНО ВИДЕО)

В Регионалната дирекция на пожарната са получени стотици сигнали. 14 екипа на пожарната бяха мобилизирани за отводняване на публични здания, измежду тях и четири лечебни заведения. Наводнени са лечебните заведения „ Медлайн “, „ Паркхоспитал “, „ Физиомед “, ВМИ „ Свети Георги “. Отводнена и постройката на регионалната администрация. В „ Парк Хоспитал “ на Кукленско шосе се наложи да бъдат изведени пациенти.

В Пловдив е ужасно, същински потоп! Наводнени са лечебни заведения, а някои извадиха лодките! (ВИДЕО)

Отводнено е подземно помещение в онкодиспансер в кв.Кичук Париж. 30 индивида, измежду тях дребни деца и 4 бременни дами и са изведени от бедстващи коли.

"Апелираме водачите на коли да се движат с нараснало внимание по пътя Асеновград - Чепеларе, поради паднали камъни на платното ", оповестяват от полицията. Предупреждаваме жителите за тяхната сигурност да не употребяват подлезите в града до цялостното им отводняване и разчистване. Патрули на Общинска защита обхождат оборудванията, които са обезопасени със сигнални ленти.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР