Plovdiv24.bg Травеститът Севдалин поиска да разкаже интимни подробности в Районен съд

...
Plovdiv24.bg
Травеститът Севдалин поиска да разкаже интимни подробности в Районен съд
Коментари Харесай

Изгониха журналисти от съда заради интимни откровения на травестит

 Plovdiv24.bg Травеститът Севдалин изиска да опише интимни детайлности в Районен съд Пловдив и помоли юриста си да изгони публицистите, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Той бе доведен в залата под стража, като прецизно наблюдаваше дали не го снимат, защото не желае и това. Делото стартира със снемане на самоличността на свидетелките – три от служителките в салона за хубост в Пловдив, където травеститът е правил скъпите прически, без да си заплаща за услугата. Освен тях по делото би трябвало да бъдат разпитани и трима негови познати, само че те са нередовно призовани, защото не са били открити на адресите им. По тази причина и не се явиха в съда през днешния ден.

Въпреки това бе обещано ход на делото по искане на прокурора и юриста на подсъдимия.  

Извън правосъдната зала юристът на Севдалин описа, че той е събрал половината от дължимата сума и тя е импортирана. Това обаче не е задоволително, с цел да бъде освободен.

Севдалин Асенов е мъж, само че действително се възприема като жена и поддържа подобен външен тип - с дълга коса и други атрибути. За да оформя прическата си посещавал често фризьорски салони, където му поставяли изкуствени кичури дълга коса и правили разнообразни операции за поддържане на прическата. Тъй като сходни процедури претендирали доста финансови средства травеститът успявал да заблуди фризьорите и шефовете на салоните за хубост в желанието си да заплати услугите им, като в същото време бягал и напускал салона без да извърши това, написа в обвинителния акт на Прокуратурата.

Той е упрекнат за закононарушение по чл.209, ал.1 от Наказателен кодекс, за това че на 04.11.2019г. в Пловдив за да набави за себе си имотна полза е възбудил и поддържал подвеждане у фризьорка от Салон за хубост,  че ще заплати и с това е предизвикал на сдружението, чийто е салона имотна щета в размер на 1683 лева

Събрани и върнати от него досега са 850 лв., заяви юристът му.

Самият Севдалин не се признава за отговорен и твърди, че не е желал да бяга и да не заплаща. Той бил излязъл с цел да вземе парите от момчето, с което е бил в този ден, само че той бил избягал. Така сметката останала неплатена.

Близо половин година 48-годишния Севдалин Асенов е бил търсен, заради което  три съвещания на съда бяха провалени. След това бе разгласен за търсене. Открит е бил в квартал Люлин в София, до момента в който е проституирал.

Той  има и предходни присъди.  

Ако Севдалин възвърне парите на салона, който е ощетил може да бъде освободен след съглашение с прокуратурата, посочи юристът му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР