Plovdiv24.bg Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем Д.И., на 23

...
Plovdiv24.bg
Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем Д.И., на 23
Коментари Харесай

Полицаи спряха БМВ на АМ Тракия, вътре - 11 души!

 Plovdiv24.bg Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен Д.И., на 23 година, за това, че за набиране на имотна полза незаконно е подкрепил чужденци да минават през страната в нарушаване на закон, като действието е осъществено посредством потребление на моторно транспортно средство и по отношение на повече от едно лице – закононарушение по член 281 алинея 2 т. 1 и т. 5 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

При откриване на закононарушението подпомагане са оказали и чиновници на Регионална дирекция " Гранична полиция “ – Смолян.

На 21 септември  вечерта край Пловдив, наоколо до пътен възел Трилистник – Стряма, на 137 км на автомагистрала " Тракия “, чиновници на " Специализирани полицейски сили “ и " Пътна полиция “ към ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив, спрели за инспекция лек автомобил БМВ, ръководен от 23-годишния Д.И. 

Превозното средство било благосъстоятелност на обвинения. При осъществената инспекция се открило, че в автомобила, който се движил в посока към София, пътували 10 жители на Афганистан - мъже. Те не имали документи за идентичност.   Чужденците, които са на възраст сред 18 година и 20 година, са били настанени в Миграционен център. Според първичните данни мигрантите са влезнали в страната ни от Република Турция през " зелена “ граница.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор обвиненият Д.И. е арестуван за период от 72 часа. Разследването по случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР