Plovdiv24.bg От 16 април отпадат ограниченията за работа на обектите, разположени

...
Plovdiv24.bg
От 16 април отпадат ограниченията за работа на обектите, разположени
Коментари Харесай

Още една част от ограничителните мерки отпадат утре

 Plovdiv24.bg От 16 април отпадат рестриктивните мерки за работа на обектите, ситуирани в комерсиалните центрове. От 16 април са позволени и визитите в игралните зали и казина при потребление на не повече от 50% от потенциала им, съобщи БГНЕС.

От 12 април към този момент се позволяват културни и развлекателни мероприятия (фестивали, кина, театри, циркови представления, театрални прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, креативното и музикално изкуство) при потребление на не повече от 30% от потенциала на пространствата, съблюдаване на физическа отдалеченост от минимум 1.5 м, носене на защитни маски за лице и потребление единствено на седящи места (за концерти, фестивали, театри, циркови представления и други театрални прояви).

От 12 април отвориха заведенията за хранене и развлечения при потребление на не повече от 50% от потенциала им, лимитирано работно време сред 6.00 и 23.00 часа.

Предстои от 29 април да бъдат позволени визитите в нощни заведения, бар-клубове, пиано питейни заведения, бар-вариете и нощни питейни заведения се позволяват при потребление на не повече от 50% от потенциала им.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР