Plovdiv24.bg Млада жена е била обект на полицейско насилие в дома

...
Plovdiv24.bg
Млада жена е била обект на полицейско насилие в дома
Коментари Харесай

Брутален разказ за полицейско насилие в Пловдив, МВР отрича!

 Plovdiv24.bg Млада жена е била обект на полицейско принуждение в дома си съгласно нейния роман. Сложили й белезници, служител на реда отчупил облегалката на стол и я блъснал три пъти по главата. Само рукналата от раната кръв го възпряла да нанесе четвърти удар.

Историята не е сцена от филм, а е действителна преживелица в живота на Галина Боева. На 3 февруари тази година към 10.30 вечерта тя се прибирала с приятеля си в дома им. На етажа пред жилището имало четирима униформени, които поискали персоналната й карта за инспекция и отключили жилището. В момента, в който влезнали в жилището, поставили белезници на Галина и приятеля й. По-късно повикали още двама служители на реда, цивилни.

Единият от цивилните се държал доста надменно, обиждал ги, наричал я наркоманка и отпадък. Счупил кухненски стол и със седалката блъснал три пъти младата жена по главата, без да е бил предизвикан по някакъв метод. Кръвта рукнала по лицето, шията и облеклата на Галина, биячът споделил: " Щом вървиш - нищо ти няма! ", само че сътрудниците му се обадили на 112 за екип на Спешна помощ. 

Младата жена си е извадила здравно удостоверение. Подала е тъжба в прокуратурата за полицейско принуждение в Трето районно и упорства служителят на реда, който я е бил, да няма повече опция да бие жители без причина.

Цялата история на Галина гледайте в прикаченото видео!

Позицията на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив:

Във връзка с получен сигнал за нарушаване на нощната тишина на 4 февруари чиновници от охранителна полиция на Трето районно управление (на МВР) правят инспекция на посочения в сигнала адрес. При инспекция в жилището на бул. " Дунав " 66 бил открит - амфетамин с тегло 0,2 гр. Обитател на жилището е 36-годишен гражданин на Сопот с букви И.К, а по време на инспекцията в жилището е била и приятелката му Галина Боева. Мъжът е отведен и арестуван в полицейския арест за закононарушение по член 354 а ал 3 от Наказателен кодекс, за което е формирано бързо произвеждане.

При последвала сказка арестуваният е спомогнал за установяването и на друго лице с букви С.К. от Съединение, от когото се е снабдявал с опиати. При последвала инспекция в дома на дилъра от Съединение е открита и конфискувана марихуана с тегло 7,8 грама, а опиат от същия тип е конфискуван и при персонален обиск на дилъра. При задържането на лицата изрично не е употребена физическа мощ или принуждение.



За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР