Plovdiv24.bg Криминалисти от РУП Хисаря са задържали след 15-часово мащабно издирване

...
Plovdiv24.bg
Криминалисти от РУП Хисаря са задържали след 15-часово мащабно издирване
Коментари Харесай

Страшният престъпник Гангстера отвлече дете в Пловдивско!

Plovdiv24.bg Криминалисти от РУП Хисаря са задържали след 15-часово огромно търсене 20-годишният Иван Тодоров-Гангстера от Баня.

Младият мъж е престъпно проявен и осъждан за обири и други закононарушения. Гангстера е упрекнат в похищение на 14-годишно дете с букви И.Х. от хисарското село Михилци, обир на мобилният му телефон и кражба от къща в село Бегово.  Гангстера дошъл от близкия град Баня пешком в Михилци.

Подлъгал момчето да му покаже пътя за Баня. След това го наритал, блъснал  му няколко шамара, принудил го да вървят пешком до село Бегово, тъй като желал дружно да крадат, по този начин споделил на момчето.

Там детето, което било доста изплашено, му показало къщата на негови родственици. Престъпникът свалил връзката от якето на жертвата си, вързал го за вратата и почнал да краде.

После избягал, а прибралите се родственици отвързали детето и се обадили на околните му, които го прибрали.  В следствие жертвата се оплакала в полицията. Иван Тодоров е от ромски генезис, той е арестуван за 24 часа в РУП Хисаря и наведен с разпореждане на прокурор при районна прокуратура Пловдив за 72 часа в следственият арест в Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР