Plovdiv24.bg Двама българи са задържани в Гърция за нелегален внос на

...
Plovdiv24.bg
Двама българи са задържани в Гърция за нелегален внос на
Коментари Харесай

Двама наши сънародници загазиха сериозно в Гърция

 Plovdiv24.bg Двама българи са арестувани в Гърция за незаконен импорт на 30 тона бензин. Незаконното гориво е намерено при инспекция на товарен камион.

Тежкотоварен автомобил с българска регистрация е спрян за инспекция по автомагистралата Комотини- Ксанти. В тази права по посока Солун инспекциите на полицията са непрекъснати, защото от там минава незаконният трафик на мигранти, отбелязва кореспондентът на БНР в Гърция.

В камиона полицията разкрила скрити туби с 30 тона бензин, импортиран от България. Разследването демонстрира, че горивото е предопределено за бензиностанции в Северна Гърция. Според публични документи камионът е транспортирал плодове.

Местните медии оповестяват, че водачите са български жители, които са задържани от полицията на град Комотини и са предадени на прокуратурата. Срещу тях са повдигнати обвинявания за незаконен импорт на акцизна стока и подправяне на публични документи.

Полицията не оповестява през кой граничен пункт е импортирана незаконната стока.

Разследва се също придвижването на камиона през граничните пунктове в последните месеци и компанията, издала нереалните документи за трансфер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР