Plovdiv24.bg Андрей Слабаков взема 6 800 евро заплата като депутат в

...
Plovdiv24.bg
Андрей Слабаков взема 6 800 евро заплата като депутат в
Коментари Харесай

Слабаков: Борисов се държи нормално, но понякога Радев е неадекватен

 Plovdiv24.bg Андрей Слабаков взема 6 800 евро заплата като народен представител в Европейския парламент, само че ще си намерения дали да заплати санкцията за пушене на публично място на вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, който не получава месечно заплащане поради решение на Народното събрание за интервала на изключителното състояние.Това призна самият той, откакто пое кормилото в предаването " Карай напряко с Диана Найденова “ по Нова тв.

" Не мога да съм експерт по всичко. Давам си сметка, че има сфери, които нищо не разбирам ", призна режисьорът.

" Има браншове обаче, от които разбирам, в които мога да бъда извънредно потребен. Изпратил; съм писмо до културния министър Боил Банов и обществения министър Деница Сачева по отношение на ограниченията, които се взимат по време на рецесията с ковид по отношение на свободните експерти в целия Европейски Съюз ", съобщи той.

Според Слабаков в сегашната обстановка не би трябвало да се занимаваме с политика, а да се види какво може да се направи.

" Забелязвам, че Бойко Борисов се държи обикновено и взима съответни решения. Тук няма добър и неприятен. Румен Радев се държи несъответстващо понякога и изяснява за някакви стопански ограничения ", разкри какво мисли той.

" Нашият парламент се държи по чудноват метод - желаят да се събират непрекъснато в една зала. Опозицията, вместо да се съберат с ръководещите и с президента, с цел да си свидлив ръцете в тази обстановка, сега си мерят ограниченията ", счита Андрей Слабаков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР