Plovdiv24.bg Стефан Стамболов е построил цяла държава за пет години, във

...
Plovdiv24.bg
Стефан Стамболов е построил цяла държава за пет години, във
Коментари Харесай

Гърневски: Борисов сбъдна мечтата на Стефан Стамболов

 Plovdiv24.bg " Стефан Стамболов е построил цяла страна за пет години, във всички сфери на публичния живот и е дал подтик на България към Европа. Следват 100 години застой, изключително последните 70. Тогава идва, който развива страната, стабилизира я стопански и да я интегрира по европейски. Онова, което е мечтал Стамболов за бъдеще на България се реализира в мандатите на Борисов. Това не са лозунги, а са действителни цифри и обстоятелства “, съобщи по-рано пред публицисти националният представител и някогашен кмет на Пловдив.

Той акцентира, че през последните години брутният вътрешен артикул е скочил три пъти, същото се отнася и за приходите на хората и обществените разноски на страната. По думите му, Борисов е донесъл престиж на България в Европа, а станата ни е водач на Балканите.

Гърневски разяснява и номинацията за депутати от ГЕРБ, която получи от кмета на Пловдив.

" Ако бъда поканен да вземам участие в листата ще приема, без значение на кое място, тъй като би трябвало да си оказваме помощ. Номинациите занапред започнаха, има още много време до момента в който приключат – някъде до 8 февруари е срокът. Убеден съм, че много почтени хора ще бъдат номинирани и издигнати “, съобщи Гърневски.

Цялото изявление на може да гледате в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР