Plovdiv24.bg > Снимката е архивнаУстановено е, че на 2 май 2021

...
Plovdiv24.bg
> Снимката е архивнаУстановено е, че на 2 май 2021
Коментари Харесай

Описаха как точно е станало зловещото ПТП с 3 жертви на Околовръстното! До 15 г. затвор за Иво Лудия!

 Plovdiv24.bg > Снимката е архивна
Установено е, че на 2 май 2021 година, към 22,00 часа, обвиняемият Даскалов управлявал автомобила по Околовръстния път на Пловдив, в посока към Асеновград. 

След кръстовището за Марково, контролирано със светофарна уредба, Даскалов навлязъл в насрещната пътна лента за придвижване. Настъпил преден конфликт сред неговия автомобил и лек автомобил БМВ, който се движел по същото време в личната си пътна лента.  Вследствие на удара починали двамата спътници на обвинения, както и лидерът на другия автомобил.

Обвиняемият сега се намира в болница, където е настанен за лекуване с няколко контузии. Няма заплаха за живота му.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор Иво Даскалов е арестуван за период до 72 часа, като е подложен под защита в болничното заведение. Действията по следствието се правят от проверяващи служители на реда при бранш " Разследване на закононарушения по превоза “ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, под надзора на Окръжна прокуратура-Пловдив.

Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в което е упрекнат Даскалов, е от 3 до 15 година отнемане от независимост и отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР