Plovdiv24.bg проведе в Пловдив среща с ръководството и членове на

...
Plovdiv24.bg проведе в Пловдив среща с ръководството и членове на
Коментари Харесай

Борисов за кмета на Пловдив: Майната си е майна! Aз му приказвам едно, а той ми вика друго

 Plovdiv24.bg организира в Пловдив среща с управлението и членове на партията в града под тепетата. На събитието участваха всички най - значими лица от партията в Пловдив. Бившият министър председател на България бе посрещнат от много свои симпатизанти с крясъци: " Бойко, Бойко " и " Победа, победа ". Чуваха се и възгласи: " Кюлчета. кюлчета "

" Другите нямат стратегии. На Христо Иванов задачата му е да бъде основен прокурор. Но за жалост нашата сестринска партия стана патерица на. С Движение за права и свободи си шушукат. Ясна е работата. Eдинствени ние в света не затворихме църквите, манастирите и джамиите. Това ли е неприятното, което сме създали? "

" Те стратегия нямат. Занимават се единствено с кюлчета. Това им е предизборната стратегия. "

" Защо не направиха другите, които ни нападат, спортна зала в Пловдив. Обещавам на последователите на Ботев и Локо, че оборудванията им ще станат готово и ще си играят мачовете от Европа. Аз каквото и да съм почнал, го доправям. "

" Сега алените олигарси печатат бюлетини. Ами ние внесохме народна власт от Венецуела, експертите са ни от там. Тези, които държат президента Мадуро на власт толкоз години, а хората във Венецуела мизерстват ", уточни той.

" Целият позор в Народното събрание се оказа, че е бил, с цел да не се направи държавно управление. Защо харчим тези толкоз милиони за нови избори? За да може персонално със служебното си държавно управление да ни брули всеки ден. с какво стартира - че ГЕРБ сме подслушвали, само че месец и половина по-късно няма никакви доказателства. "

Накрая Борисов се обърна и към кмета на Пловдив - Здравко Димитров (може да гледате от 45:15 минута на видеото)

" Държа те персонално виновен и за двата стадиона. 50 милиарда има за България от Плана за възобновяване. От бюджета може да се отделят пари за такава инфраструктура ".

В този миг Димитров го пита дали тези пари ще са от националния бюджет.

" Да, Зико, ще бъдат не от пловдивския бюджет, а от националния. Майната си е майна. Аз му говоря едно, а той вика " Нали от твоите пари ". Парите ще са от всички данъкоплатци. Всички се радваме, когато има условия за прекрасен футбол у нас ".

Представяме ви и видео от цялата среща на Борисов в Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР