Plovdiv24.bg. Предмет на специален одит са били договорите за ремонт

...
Plovdiv24.bg. Предмет на специален одит са били договорите за ремонт
Коментари Харесай

Транспортният министър в Пловдив: Влаковете трябва да закъсняват по-малко!

Plovdiv24.bg . Предмет на специфичен одит са били договорите за ремонт на вагони. Парите за ремонт са съвсем що се касае за закупуване на нови вагони, само че към този момент няма стартирана поръчка за доставка на нови, разясни министърът.

" Надявам се новото управление да бъде вписано, с цел да започва оперативната си работа ", сподели още Тодоров. По думите му това ще се случи напълно скоро. Тодоров заяви още, че предходната седмица са им били предоставени и одитните отчети, по които ще се види има ли финансови злоупотреби до момента.

Министър Тодоров изясни, че ще държи за възстановяване на графика за придвижване на  влаковете, за сигурност, за по-малко закъснения, защото когато такива се натрупват, това не е добре. Заради закъсненията равнището на услугата пада и се получава отвод на клиенти и консуматори на превоза, а стремежът на министерството е противоположен. Ще се прави и преоценка на всеки разход, за недопускане на загуби. 

Министър сподели още, че познава добре министерството и не е открил до момента огромни изненади, в който и да е бранш. Министерството е с доста ресори, само че служебното държавно управление се старае да ръководи честно,каза Тодоров. 

В Пловдив през днешния ден прерязаха лентата на нова изпитна зала към РЖИ, която се намира в постройка на НКЖИ. Новата изпитна зала ще подкрепи за пристрастността на провежданите изпити. " От тук би трябвало да излизат подготвени и квалифицирани  специалисти в услуга на всички нас. Това е образец за цифровизация на целия развой ", добави Тодоров. Той уточни, че залата ще има 16 работни места, които ще допринесът за спокойното осъществяване на практическите изпити.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР