Plovdiv24.bg Не е целта да вкарваме хората в затвора, това е

...
Plovdiv24.bg
Не е целта да вкарваме хората в затвора, това е
Коментари Харесай

Затвор за този, който гори отпадъци!

 Plovdiv24.bg " Не е задачата да вкарваме хората в пандиза, това е последна, превантивна мярка ", сподели Александър Ненков, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ, пред Българска национална телевизия във връзка инкриминирането на горенето на боклуци.

Това е допълнение към действителен текст. Преди това се планува инкриминиране на юридически лица, в този момент сме допълнили със съизмеримо за физическо лице наказване.

Всички тези ограничения са, с цел да се усъвършенства качеството на въздуха. В плана е инкриминирано горенето на каучук, пластмаса, текстил и други. Вярвам, че още преди Нова година ще успеем да го гласуваме, с цел да може от идната година да влезе в действие и да се ползва. Очакванията са всички институции да походят коренно, с цел да се усъвършенства качеството на въздуха.

Столична община натъртва на сложни ограничения, търси се тласък на семействата. Над 20 000 семейства могат да се възползват от раздаването на печки, които не са на твърдо гориво, само че все още единствено 6000 са се възползвали.

Вече сме узрели, би трябвало да вървим в тази посока, има способи да се подкрепят тези, които не могат да се отопляват с качествени горива. Водили сме неофициален диалог с сътрудници от други партии, имам вяра, че планът ще бъде подсилен от всички.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР