Plovdiv24.bg дава думата на редовна читателка на медията ни. Ето

...
Plovdiv24.bg дава думата на редовна читателка на медията ни. Ето
Коментари Харесай

Млада пловдивчанка: На нас обикновените хора яко ни писна да живеем в бетон и асфалт

Plovdiv24.bg дава думата на постоянна читателка на медията ни. Ето защо по-точно става дума:

Здравейте! Пиша Ви като Ваша върла читателка с голяма молба! Става въпрос за отстраняването на 16 дървета на ул. " Варшава " и " Богомил " поради безконечния ремонт на стадиона. Прочетох в медиите, че има заповед от кмета на " Източен " за сечта, знам и че господин Зико доста се е затръшкал за този стадион, нали сякаш е някогашен състезател, само че може би трябваше подобен да си остане.

На нас елементарните хора крепко ни писна да живеем в бетон и асфалт, а дърветата да бъдат сечени безпощадно. На 29 години съм, съвсем на 30 и откогато се помня, дърветата зад стадиона са били там. Създавали са уют в квартала и са ни пазили сянка лятно време.

Димитров или Стоянов посадиха тези липи, че в този момент ще ги махат? Като медия можете да извършите това питане. Колко растителност към този момент беше унищожена от властимащите, какъв брой още ще поносим? Ако не тази седмица, идната сечта ще стартира, от общината ще излъжат, че дърветата не са годни, тъй като въпреки всичко ПИМК би трябвало да си изпълнят плана.

Но дано знаят, че ние хората помним и скоро идват избори. Сегашните управници нямат късмет. Всяко дело, което е срещу народа, се помни, скъпи кметове! Ще пристигна и нашето време, когато ще ви свалим от власт, само че тъжното е, че до момента в който пристигна този заветен миг, нашият прекрасен град ще се трансформира в една огромна бетонирана повърхност без въздух и зеленина. Името ми е Наталия Величкова и стоя зад всяка една моя дума. Не желая анонимност, тъй като нямам какво да укривам.

С почитание към медията Ви!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР