Пловдив. В тържествена обстановка беше открита новата учебна 2018 г.

...
Пловдив. В тържествена обстановка беше открита новата учебна 2018 г.
Коментари Харесай

Пловдив: В тържествена обстановка беше открита новата учебна година в 68-а бригада „Специални сили“

Пловдив. В тържествена конюнктура беше открита новата образователна 2018 година от 15.00 часа в регион №2 на 68-а бригада „ Специални сили “. Мероприятието мина в строяване на целия персонален състав и посрещане на бойното знаме на бригадата. Това оповестиха от 68-а бригада „ Специални сили “ .
Тържественият строй беше признат от командира на 68-а бригада „ Специални сили “ бригаден военачалник Явор Матеев.
Приветствено слово пред строения персонален състав произнесе командирът на 68-а бригада „ Специални сили “ бригаден военачалник Матеев, в което направи къс преглед и равносметка на миналата 2017 година – реализирани резултати и триумфи в разнообразни области и посоки. За новата 2018 година бригаден военачалник Матеев се спря на главните провокации, присъединяване в интернационалните учения, цели и задания за решение пред персоналния състав и командването на бригадата, като пожела, че за сполучливото им осъществяване би трябвало да се активизират всички сили, познания, опит, воля и сила.
Молебен за триумф и благоденствие на персоналния състав през новата 2018 година отслужи Негово преосвещенство Белоградчишки свещеник Поликарп, след което стройните редици на формированията от бригадата минаха в церемониален марш и изпращане на бойното знаме.
Гости на мероприятието бяха ръководителят на общински съвет Савина Петкова, зам.-кметът на община Пловдив Георги Маринов, основният секретар на Областната администрация в Пловдив Борислав Димов, Негово преосвещенство Белоградчишки свещеник Поликарп.

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР