Пловдив. Тролейбусни жици са паднали на бул. Санкт Петербург“ в

...
Пловдив. Тролейбусни жици са паднали на бул. Санкт Петербург“ в
Коментари Харесай

Пловдив: Тролейбусни жици са паднали на бул. „Санкт Петербург“, все още не са премахнати и контактните кабели по бул. „Освобождение“

Пловдив. Тролейбусни жици са паднали на бул. „ Санкт Петербург “ в Пловдив. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пловдив Николай Чунчуков, кмет на регион „ Източен “ в града. По думите му особено образувана комисия е направила оглед в региона на пропадането, като мнението им е изрично – мрежата би трябвало да бъде отстранена, тъй като липсват детайли и съставлява действителна заплаха както за хората, по този начин и за преминаващите коли. „ В момента тече период от 24 часа, който сме дали на синдика, с цел да предприеме незабавни ограничения. Ясно е, че няма по какъв начин тази тролейбусна мрежа да бъде възобновена, тъй като не наподобява на мрежа. Останали са единствено рисково висящи кабели. Ако до на следващия ден сутринта жиците не бъдат отстранени, ще издам заповед за отстраняването им “, сподели още Чунчуков. Той уточни, че придвижването по бул. „ Санкт Петербург “ се прави в три платна, като сега поради падналите жици е прекратеното прекосяването по едно от тях. „ Трафикът е усложнен и е рисково “, акцентира кметът на регион „ Източен “ в Пловдив.
Николай Чунчуков сподели още, че падналите преди седмица тролейбусни жици по бул. „ Освобождение “ към момента не са отстранени. „ След като нямаме издадена заповед, ние няма по какъв начин да възложим на някого да отстрани или да укрепи този сектор. Причината е, че мрежата не е наша благосъстоятелност. Очаква се реакция на притежателя, след което при неналичието на такава, би трябвало да се намесим оптимално бързо “, изясни той.
Призовават се водачите да карат деликатно в секторите с пропаднала тролейбусна мрежа, макар че са обозначени и обезопасени.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР