Пловдив ще е домакин на две състезания по фитнес и

...
Пловдив ще е домакин на две състезания по фитнес и
Коментари Харесай

Най-запалените по фитнеса и културизма идват в Пловдив

Пловдив ще е хазаин на две надпревари по фитнес и културизъм и на доста танци през уикенда 21 и 22 април 2018. На 21 април 2018 год. (събота) ще се организира 20-то юбилейно издание на „ Турнир Пловдив ”- подготовка за Балкански и Европейски шампионати.

Турнир Пловдив 2018 ще се организира в Международен панаир Пловдив, Палата №7. Програмата планува 2 тура с начало на първи тур в 11 часа и втори тур от 16 часа.
Очаква се мощно присъединяване на състезатели от цялата страна, а по този начин също и появяването на най-хубавите ни състезатели, тъй като „ Турнир Пловдив ” е подготовка за Балкански и Европейски шампионати и на него ще се дефинира състава на националния тим.

Тази година България ще взе участие с тим от най-класните си състезатели на Балканското състезание в Румъния от 18 до 20 май и на Европейското състезание, което ще се организира от 2 до 7 май в Санта Сузана, Испания.

Какво е новото

Тази година към програмата за всички другари и фенове на спорта фитнес аеробика и танците, и всички които още не са пробвали от страстите на тези групови спортни класове организираме неповторим интернационален фитнес фестивал ФИТНЕС & ДЕНС УИКЕНД Пловдив 2018.

Те са на 21 и 22.04.2018 год. в 7-ма палата на панаирното градче. Ще има забавни класове Zumba, Strong by zumba, Пилатес, Йога, Kangoo Jump, Dancelo и други водени от квалифицирани инструктори.

На 22 април 2018 год. (неделя) ще се организира Държавното състезание за юноши, младежи и девойки. Старта на надпреварата е от 15 часа в Международен панаир Пловдив, палата № 7.

Наред със надпреварите ще има и фитнес Експо на спортни облекла, хранителни добавки и аксесоари с изложители от цялата страна, които дават обещание огромни понижения и атрактивни цени особено за уикенда, а по този начин също благоприятни условия за тестване и дегустация на разнообразни артикули.

За феновете също ще имат опция да се включат в игри и съревнования за публиката, тъй като „ Турнир Пловдив ” ще предложи съревнования и за тях./Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР