Пловдив ще е домакин на 24 октомври (вторник) на инициативата

...
Пловдив ще е домакин на 24 октомври (вторник) на инициативата
Коментари Харесай

„Кариера за нова ERA” представя в Пловдив възможностите за професионална реализация на студенти

Пловдив ще е хазаин на 24 октомври (вторник) на самодейността „ Кариера за нова ERA ”, проведена в границите на Кариерни дни, които за първи път през тази година се организират редом в 8 страни – Испания, Франция, Полша, Унгария, Чехия, Гърция, Македония и България. Събитието е по самодейност на Европейската комисия за кариерно развиване на магистри и докторанти и в града под тепетата ще се организира в Дома на учените на ул. „ Митрополит Паисий “ 6.

 euraxess-logo-era_bg-transparent-background Организатор за България е Координационният център на европейската мрежа EURAXESS към Софийски университет „ Свети Климент Охридски “. Той работи взаимно с координатори в Пловдив, Стара Загора, Русе и Варна. В рамките на „ Кариера за нова ERA ” студенти – магистри и докторанти, ще имат опция да се срещнат с водещи компании и организации от сферата на човешките запаси, да се срещнат с европейската мрежа EURAXESS и гратис да посетят потребни обучителни семинари, за което уредниците ще им издадат документ за присъединяване – Certificate of Attendance.

През целия кариерен ден в Дома на учените в Пловдив ще бъдат отворени осведомителните щандове на EURAXESS Портал, който е вход към професионална реализация в бизнеса и академията допълнително от 40 страни в и отвън Европа и дава информация за настоящи разгласи за свободни работни позиции, грантове и стипендии, както и тези на компаниите и организациите за човешки запаси. В рамките на осведомителния ден ще се проведат 6 обучителни семинара. Темите в тях са: „ Лидер? Кой? Аз? ”, „ Да инвестираш своето професионално развиване за кариерен триумф ”, „ Успешният бизнес през днешния ден ”, „ Научно кафене ”, „ Успешното CV ” и „ Кариера в 21-ви век ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР