Пловдив ще бъде домакин на изключително силен международен турнир по

...
Пловдив ще бъде домакин на изключително силен международен турнир по
Коментари Харесай

В Пловдив ще се проведе престижен международен турнир по кикбокс

Пловдив ще бъде хазаин на извънредно мощен интернационален шампионат по кикбокс “TOP TEN BULGARIA EUROPEAN CUP ”. Той ще се състои от 18 до 21 април в зала  “Колодрум ”.
Прочетете още
За първи път в България ще се организира шампионат от подобен сан, като това е единственото съревнование в страната ни, което е част от календара на  Световната асоциация на организациите по кикбокс (WAKO)

Феновете на бойните спортове ща могат да станат очевидци на извънредно зрелищни дуели, а те ще бъдат във всички стилове на кръг и татами.

Припомняме, че в последните години още веднъж има мощни интернационалните шампионати по кикбокс в Пловдив, откакто имаше сериозна пауза, в която нямаше съревнования във втория по величина град в България. Благодарение на пловдивския клуб Bultras Fight Club Пловдив още веднъж беше върнат на кикбокс картата на България и света.

Организатори са локалният Bultras Fight Club, Софийския StarTeam, Word Association of Kicking Organisation (WAKO), Българската Конфедерация по Кикбокс и Муайтай(БККМТ).

Очаква се извънреден интерес с повече от 2000 поръчки в стиловете и представители от 20 страни.

Домакините са се погрижили за най високо равнище организация съгласно условията на WAKO.

Партньори на шампионата са:

Община Пловдив,
спортна зала Колодрум,
INSA oil,INSA gas,
Grand hotel Plovdiv,

Traffic News е медиен сътрудник на турнира
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР