Пловдив се справя въпреки трудностите, въпреки кризите и сътресенията в

...
Пловдив се справя въпреки трудностите, въпреки кризите и сътресенията в
Коментари Харесай

Кметът: Знам откъде идват атаките срещу мен! Стадионите ще станат, искам най-доброто за Пловдив

Пловдив се оправя макар компликациите, макар рецесиите и разтърсванията в страната, които се отразяват и на локалната власт, сподели в изявление за Plovdiv24.bg кметът. “Изпълняваме си поетите задължения, не всеки път в периодите, в които ми се желае. Но вървим решително по поетата стратегия, направена, когато не сме знаели, че ще ги има тези трудности ", добави Димитров.

За и кметът сподели, че има вяра на хората от екипа си и държи на тях. Посочи, че двамата с са създали Асеновградско шосе, на което хората сами могат да дадат оценка. Според кмета, сега няма по-добър път от този, даже в цяла България – с локали, с осветяване. “Горд съм с Асеновградско шосе, тъй като там няма нито една жертва, откогато го пуснахме. Нека, когато даваме оценка на някого, да се гледа какво е приключил ", добави той и сподели, че знае от кое място са офанзивите към него, само че е толерантен и гледа да си извършва работата. Важно е в края на мандата да приказваме какво е свършено.

За тапите по време на ремонтите кметът сподели, че не му е безразлично, тъй като той също попада в тях и за него също е значимо работата да се свърши в период. Не може, когато има ремонт, да няма недоволни.

Димитров дава обещание на пловдивчани по празниците придвижването в района на " Гладно поле " да бъде освободено.

Не е правилно, че ще се прави непременно и напук. По думите му, с осъществяването на този план в действителност ще се отпуши придвижването в града. Това ще стане " най-бързата дъга в Пловдив ".

“Имало опасения, че там има доста вода, само че си има нови технологии. Хората в Нидерландия завземат океана и основават площи ", сподели още. Наистина ще има доста неудобства за хората, само че след това ще се не помни всичко. В момента там има доста тапи.

“В София направиха три кръстовища на две равнища до Телевизионната кула. Пловдив не са втора употреба хора, аз желая за тях най-хубавото - да няма тапи, да има чиста питейна вода, зелени площи и чист въздух. Няма по какъв начин нещо да се построи и да не се изстрада ", добави кметът. Според него този план, при добра организация, ще бъде приключен даже по-рано от две години.

“Много хора си мислят, че с предходния кмет сме врагове . С Иван в никакъв случай не съм се карал, нямаме фундаментални разлики. Срещам схващане. Имало е неща, които като ги е правил, аз не съм бил склонен с тях, само че съм мълчал. Трябва да се оказва помощ на всеки кмет, определен от хората. Няма по какъв начин да е станал кмет и да желае неприятно да хората ", сподели още.

За последната изява на районните кметове Димитров сподели, че “тези кавги изобщо не са хубави за фамилията ГЕРБ ". “Аз съм от създателите на партията, за мен ГЕРБ е семейство, тези момчета пристигнаха доста след мен в партията ", добави той.

До края на 2022 година на би трябвало да се играе мач от Първа лига , сподели още след въпрос за това дали ще завърши строителството на стадионите в Пловдив.

“Г-н Борисов си извърши обещанията, преведе пари, стадионите се строят. Беше ясно, че за “Христо Ботев " няма да стигнат парите. Затова почитателите са се организирали да отидат при новите ръководещи. Мисля, че ще намерим правилния път, с цел да бъдат приключени стадионите ", сподели още кметът.

“Проблемите нямат цвят и партийност, по тази причина аз съм кмет на всички. Същото е и с новото държавно управление – то е на всички българи. Всички би трябвало да работим дружно, за това сме определени. Те твърдяха, че са по-добри, би трябвало да го покажат в този момент! ", сподели.

Данъците на пловдивчани няма да се подвигат през идната година , тъй като не е редно в тази рецесия, сподели още кметът. За таксите въпросът стои по-различно.

На финала кметът прикани: “Нека да бъдем по-единни, по-търпеливи, тъй като ни обединява обща идея! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР