Пловдив. Предстоящите европейски избори трябва да се превърнат не само

...
Пловдив. Предстоящите европейски избори трябва да се превърнат не само
Коментари Харесай

Сергей Станишев, ПЕС: Предстоящите избори за Европейски парламент трябва да се превърнат в национални избори, от изхода им зависи дали ГЕРБ ще удържат властта

Пловдив. Предстоящите европейски избори би трябвало да се трансфорат освен в избор на 17 души, които ще бъдат в Европейския парламент, а в национални избори. Това сподели пред публицисти в Пловдив евродепутатът и водач на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пловдив . По думите му от изхода на идните европейски избори зависи и това дали ГЕРБ ще удържат властта или ще има условия за предварителни избори, а също в немалка степен - и резултатът от локалните избори.
„ Българска социалистическа партия би трябвало час по-скоро да завърши процеса на вътрешни номинации и образуване на листата, тъй като времето лети. Ние имаме всички шансове да реализираме доста мощен резултат и да победим ГЕРБ, в случай че излъчваме уверено единение, в случай че бързо формираме мощна и уравновесена листа и тя тръгне на срещи и диалози с хората, тъй като е заредена с два доста мощни документа – платформата на Българска социалистическа партия за изборите и Манифеста на Партията на европейските социалисти за нов обществен контракт за Европа “, разяснява Сергей Станишев.
В Пловдив се организира обичайното регионално заседание на представителите на Българска социалистическа партия в Европейския парламент Сергей Станишев, Георги Пирински, Момчил Неков и Петър Курумбашев, които показват своя доклад за мандат 2014-2019 година пред актива на левицата в региона.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР