Пловдив. Повишаване на доходите на българските и европейските граждани ще

...
Пловдив. Повишаване на доходите на българските и европейските граждани ще
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Младен Шишков в Пловдив: Повишаването на доходите е важен приоритет в работата ни

Пловдив. Повишаване на приходите на българските и европейските жители ще е измежду главните цели в нашата работа, съобщи на среща в Пловдив претендентът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Младен Шишков, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . В централния избирателен пункт на партията на Главната пешеходна улица той беседва с поданици и посетители на Пловдив. „ Членството на България в Европейския съюз даде подтик в развиването на районите. С помощта на оперативните стратегии имаме нови пътища, учебни заведения и детски градини, паркове, спортни зали. Обновихме цели зони и подобрихме средата, в която живеем. Сега главен приоритет в нашата работа ще бъде повишение на виталния стандарт и нарастване приходите на жителите “, сподели Младен Шишков в отговор на въпрос на пловдивчани. Като различен акцент той дефинира откриването на работни места, които ще задържат младежите в страната ни.
Младен Шишков бе безапелационен, че верният избор на 26-ти май ще подсигурява стабилността, развиването и престижа на страната ни в Европейския съюз. Той прикани жителите да гласоподават за листата на ГЕРБ за членове в Европейския парламент, която е с номер 12 в бюлетината.
На срещата участваха кметът на пловдивския регион „ Централен “ Георги Стаменов, кметът на Община Раковски Павел Гуджеров, общински съветници от ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР