Пловдив. По разпореждане на главния прокурор следователи от Националната следствена

...
Пловдив. По разпореждане на главния прокурор следователи от Националната следствена
Коментари Харесай

По разпореждане на главния прокурор следователи от Националната следствена служба поемат разследването на инцидента с дерайлиралия влак в Пловдив

Пловдив. По предписание на основния прокурор следователи от Националната следствена работа поемат следствието на случая с дерайлиралия трен в Пловдив. Това заяви за Агенция „ Фокус “ представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова. „ Прокуратурата е известена за случая от тази заран, при който товарна влакова комбинация дерайлира на централната гара в Пловдив. Окръжният прокурор персонално е отишъл на мястото на произшествието. Под негово управление се правят процесуално-следствени дейности. За случая незабавно е известен и основният прокурор. По негово предписание следователи от Националната следствена работа поемат следствието “, сподели Арнаудова.
„ Към мястото на случая пътуват екипи от Национална следствена служба и специалисти, които имат задоволителен опит в следствие на жп произшествия, такива, които имат опит и при случая в Хитрино. В рамките на деня ще се извърши оглед на местопроизшествието, ще бъдат разпитани очевидци, с цел да се откри повода и възможната виновност за настъпване на този случай “, добави Арнаудова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР