Пловдив. Община Асеновград бе удостоена с грамота за отличие от

...
Пловдив. Община Асеновград бе удостоена с грамота за отличие от
Коментари Харесай

Пловдив: Община Асеновград бе удостоена с грамота за добър пример по изпълнението на проекта за Водния цикъл в града

Пловдив. Община Асеновград бе удостоена с грамота за отличие от Управляващия орган на Оперативна стратегия „ Околна среда ” за добър образец по „ Проект за рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа с създаване на ПОСВ за гр. Асеновград, България ”. Това оповестиха от пресцентъра на Община Асеновград . Наградата е на база етапни оценки за най-хубав план – най-хубаво осъществяване, максимален размер действия и срочност на осъществяването.
„ За мен и целия екип тази премия е самопризнание и висока оценка за постигнатите досега резултати по този значим за града ни план. Сигурен съм, че при неговото привършване ще се поздравим за чудесно свършената работа и ще сме градът в България с най-нова и рехабилитирана канализационна и водопреносна мрежа ”, разяснява кметът на Община Асеновград доктор Емил Караиванов.
Събитието се състоя нощес гр. Правец по време на Деветата национална среща на евроекспертите от общините. Грамотата получи заместник-кмета на Асеновград инж. Петър Бояджиев.
По време на форума непрекъснатите комисии по ръководство на европейските фондове и по земеделие, гори, селски и планински региони към Националното съдружие на общините показаха резултати при ръководството и мониторинга на стратегиите, съфинансирани от Европейските структурни и капиталови фондове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР