Пловдив. Областните управители на Пловдив и Ловеч обсъдиха безопасното провеждане

...
Пловдив. Областните управители на Пловдив и Ловеч обсъдиха безопасното провеждане
Коментари Харесай

Областните управители на Пловдив и Ловеч обсъдиха безопасното провеждане на Националната колоездачна обиколка, посветена на 180 години от рождението на Васил Левски

Пловдив. Областните шефове на Пловдив и Ловеч разискаха безвредното осъществяване на Националната колоездачна обиколка, отдадена на 180 години от рождението на Васил Левски, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” - Пловдив. Освен регионалните шефове на срещата участваха старши комисар Атанас Илков – шеф на ОДМВР - Пловдив и представители на „ Пътна полиция ” и „ Охранителна полиция “ в двете области, както и консултанти по техническите въпроси. На срещата бяха разисквани по-проблемните и тежки сектори по маршрута, броят на нужните чиновници за защита, времетраенето на мероприятието, методите за обезопасяване на трасето, както и синхронизирането на дейностите и връзката сред службите за защита на двете области. Старши комисар Атанас Илков увери двамата регионални шефове, че макар сезона на отпуските и тежката обстановка в Асеновград, ще се обезпечи спокойното и безпроблемно осъществяване на мероприятието.
Националната колоездачна обиколка ще се организира на 16 и 17 юли по маршрут Карлово – Баня – с. Васил Левски – Сопот – Троян – Ловеч. В нея ще вземат участие всички професионални колоездачни тимове от страната, които сега са в България. В обиколката ще може да се включат и фенове на колоезденето от всички възрасти и от цялата страна.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР